Getuigenissen

Dit is het gastenboek van Babykriebels.
Hier kunnen jullie ervaring delen met andere personen door een bericht te plaatsen.

Schrijf een nieuwe getuigenis.

 
 
 
 
 
Uw bericht wordt pas geplaatst nadat we het goedgekeurd hebben.
Freya schreef op 14 mei 2020 om 16:04:
De bevalling die ik wilde en dit in mijn eigen omgeving in mijn eigen (T)huis. Marcia en Marcel zijn een topteam en ik voelde mij echt op mijn gemak bij hen. Ook mijn man was rustig en voelde zich erg op zijn gemak in tegen stelling met onze ziekenhuisbevalling! Had ik het dan geweten... Prachtige ervaring! Nogmaals dikke merci!
Karine schreef op 9 maart 2018 om 14:10:
Onze dochters, Fee (nu 9jaar) en Liv (net 1 jaar geworden) zijn alletwee geboren onder begeleiding van Marcia en Marcel. 2 keer was de bevalling en geboorte speciaal en kon ik mij geen betere vroedvrouw en dokter voorgesteld hebben. Op de achtergrond in alle rust en stilte, maar direct paraat als je ze nodig hebt. ik vertrouwde hen 100 procent! Marcia en Marcel, dank je wel en eigenlijk mis ik jullie wel een beetje...
els schreef op 9 mei 2017 om 11:19:
Ik raad marcia en marcel ontzettend aan. Ze zijn eerlijk, oprecht, lief, begripvol, aarzelen niet om zaken opnieuw uit te leggen.

2 kindjes op de wereld gebracht met dit topteam en de kindjes zijn er nu nog zot op.

Niet twijfelen
Maaike De Langhe schreef op 3 februari 2017 om 12:56:
Marcel De Clercq en Marcia De Keyser...nogmaals bedankt om Jürgen en mij zo professioneel, gedreven en rustig (maar ook met de nodige humor) te begeleiden tijdens de geboorte van Marie! Jullie inzet spreekt boek/stripdelen ;-)! Marie...'Born to be wild' ...maar nu even uitgeteld :-)
Wivina De Keyser schreef op 29 januari 2017 om 20:45:
Zeer mooie overzichtelijke website. Proficiat!

kimberly

Robin zegt net tegen mij: ‘Gaat de baby nu geboren worden? Als de bel gaat zou ik graag hebben dat het Marcia en Marcel is! Ik zou da leuk vinden.’