Sophia Mattan, onze nieuwe vroedvrouw


Vroedvrouw zijn is meer dan enkel een job voor mij, het is deel van mij geworden, het is mijn passie. Toen ik in 2013 afstudeerde als vroedvrouw kreeg ik meteen de kans aan de slag te gaan als zelfstandige vroedvrouw. De laatste jaren heb ik mij vooral gericht op de postnatale begeleiding van gezinnen. In 2015 heb ik het postgraduaat lactatiekunde gevolgd aan Artevelde Hogeschool en in 2016 heb ik de opleiding tot shantala babymassage trainer gevolgd aan de Holos Academie in Utrecht.

Vorig jaar heb ik zelf mogen ervaren wat het is om zwanger te zijn, te bevallen en moeder te worden. Dit heeft mij als vroedvrouw en persoon sterker gemaakt. Ik ben samen met Marcia en Marcel thuis bevallen van ons dochtertje Wayra. Het zal een verrijking zijn om hen te ondersteunen in hun werk en te leren van hun jarenlange ervaring.

Met enthousiasme en verwondering zal ik jullie bijstaan, vragen beantwoorden en keuzes bespreken om zo het vertrouwen in jullie eigen lichaam te versterken en jullie te helpen in het maken van bewuste keuzes. Ik kijk ernaar uit deze mooie momenten te mogen delen met jullie!

 

Meer info aanvragen over deze infosessie?

Comments are closed.