energetisch coach

Een energetische coach richt zich op het bevorderen van het welzijn door het verbeteren van de doorstroming van de energie in het lichaam.

€ 80 per sessie.

Afspraak maken

Er wordt op een holistische wijze gewerkt. Dat betekent dat er niet enkel met het fysieke aspect van een klacht gewerkt wordt. De klacht wordt op verschillende manieren onderzocht: emotioneel, mentaal en spiritueel.

De meeste klachten ontstaan omdat er een emotionele blokkade is. De klachten zijn de boodschap van het onderbewustzijn. Eens je weet wat de klacht betekent hoeft deze zich niet meer te tonen. 

Een energetische coach werkt met technieken zoals chakra-balancering, aura-reading en energiewerk om de energiestromen in het lichaam te optimaliseren en blokkades op te heffen.  

Via emotionele ondersteuning worden mensen geholpen bij het begrijpen en beheren van de emotionele energie als ook het omgaan met stress, angst en negatieve emoties.   

Er wordt een dieper zelfbewustzijn ontwikkelt en je krijgt meer inzicht in je levensdoelen en verlangens. 

Door het aanleren van energetische technieken zoals meditatie, ademhalingsoefeningen en visualisaties wordt het energetisch welzijn verbeterd. 

Waarmee kan ik helpen?

alle lichamelijke klachten van de vrouw tijdens en na de zwangerschap (brandend maagzuur, instabiel bekken, veel vocht ophouden), de gemoedstoestand van de vrouw verbeteren, problemen bij borstvoeding, huilbaby's, darmkrampjes bij baby's, reflux , slaapproblemen, huiduitslag, woede-uitbarstingen, gedragsproblemen, weinig zelfvertrouwen, bedplassen ...

 

Afspraak maken

Ann-Sophie Vander Linden

  • Energetisch coach