Juwelen van moedermelk

Laat je graag een moedermelkjuweel maken? Dan kan vind je hier meer info!

De prijs van een juweel start vanaf 85 euro.

Je kan Lieselotte contacteren op 0472 55 46 12


Een kostbare herinnering aan borstvoeding die je voor altijd bij je draagt.

Samen kijken we wat jouw wensen zijn, wil je graag een ring, ketting, bedel, armbandje of oorbellen. Dit in zilver of goud. En welke vorm, een hartje, een symbool, een druppel, zilverkleurig, goudkleurig of rosé. Voeg je graag wat glitters toe of eventueel een beetje haar van je kleintje. Er zijn dus veel mogelijkheden en tal van combinaties.

Samen bekijken we wat jij wil en creëren we een uniek stuk dat je met liefde kan dragen. Elk juweel wordt met de grootste zorg en vakmanschap vervaardigd. Deze juwelen zijn niet alleen een symbool van de intieme band tussen moeder en kind, maar ook een eerbetoon aan de kracht en schoonheid van het moederschap.

Op afspraak zitten we samen en bespreken we jouw wensen. ik luister ook graag naar jouw borstvoedingsverhaal die vast heel mooi, teder en uniek is.

we nemen dus de tijd om na te denken over wat dit bijzondere moment voor jou betekent en welke elementen je graag in je juweel zou willen opnemen. Samen maken we jouw herinnering tastbaar en creëren we een sieraad dat je met trots kunt dragen, een symbool van de liefde en toewijding die je elke dag als mama met je meedraagt.

Met jouw vloeibaar goud maken we vast iets moois.

Liefs,

Lieselotte

juwelen van moedermelk