Relaxatie en ademhaling

Wanneer

Donderdagavond

20u30 - 21u30

Prijs

  • prijs losse les 20
  • 10 beurten kaart €150

Inschrijven

info@babykriebels.be

Inschrijven

Stress kan zorgen voor allerhande uiteenlopende fysieke en mentale klachten. Dit kan gaan van gespannen spieren in de nek en de schouders tot hartkloppingen, slapeloosheid, maag-en darmklachten, angsten, depressiviteit, enz… 

We leven in een maatschappij waarbij alles snel moet gaan, waar we te vaak te lang onder druk staan, zowel op het werk als thuis. We willen zoveel ballen in de lucht houden tot we onszelf verliezen. Wist je dat 80% van de bevolking chronisch hyperventileert zonder zich hiervan bewust te zijn? Stress en verkeerd ademen gaan hand in hand en versterken elkaar, waardoor je in een vicieuze cirkel terecht komt. 

Tijdens de sessies relaxatie en ademhaling gaan we ont-stressen, gaan we spanning loslaten in ons lichaam en in ons hoofd en werken we naar herstel toe. Dit doen we aan de hand van een aantal oefeningen en ademhalingstechnieken om een staat van rust en ontspanning te ervaren die onze algemene gezondheid en ons welzijn bevorderen.

Deze sessies zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen met chronische klachten of pijn. Zoals steeds tijdens mijn lessen staat een persoonlijke aanpak centraal met aandacht en respect voor ieders mogelijkheden en beperkingen.