Ellen De Wolf

Mijn naam is Ellen. Echtgenote en mama van twee ‘flinke’ twintigers. Samen leerden we positief in het leven staan, met vallen, opstaan en doorgaan.

Ik was 10 jaar WW-coach en hielp mensen op weg naar een gezonde levensstijl. Ik mistte de echte 1/1 begeleiding. Mijn aandacht ging naar de persoon achter het cijfertje op de weegschaal. Tijd nemen om te luisteren hoe het echt met jou gaat.

Via een 3-jairge opleiding, besloot ik om mezelf om te scholen naar gezondheidscoach.

En hier zullen onze paden elkaar kruisen.

Binnen Babykriebels, wil ik graag een rol spelen in het bevorderen van een gezonde levensstijl voor zwangere vrouwen en jonge mama’s. Steeds met aandacht voor de individuele persoon, vanuit een holistische kijk. Lichaam, geest en ons sociaal netwerk zijn met elkaar verbonden en steeds in interactie met elkaar.

We zetten stap voor stap in op gedrags- en gewoonteverandering op gebied van voeding en beweging. De gezondheid van jezelf en je (ongeboren) baby staat centraal. Niet evident, in onze drukke agenda’s en samenleving.

In overleg bepalen we, samen met jou - en eventueel je vroedvrouw, gynaecoloog of huisarts - jouw persoonlijke doelen.

Met vallen en opstaan, komen we in beweging en gaan we pad. We kijken naar jouw valkuilen en/of weerstanden. Waar loop je steeds tegenaan?

We zoeken samen naar antwoorden, heel concreet waar je onmiddellijk mee aan de slag kan gaan.

Door vragen te stellen, te ondersteunen, soms te confronteren, opdrachten te geven of samen dingen te doen, ontstaat er motivatie om tot actie over te gaan.


Luister, naar het fluisteren van je lichaam
Zodat het niet hoeft te schreeuwen