Sarah-Leigh Ottevaere

  • Vroedvrouw

Hallo, mijn naam is Sarah-Leigh en ik ben een van de vroedvrouwen van het Babykriebelsteam. Mijn liefde voor het werk van een zelfstandig vroedvrouw is ontstaan tijdens mijn stage bij Babykriebels, een ervaring die compleet anders was dan mijn ziekenhuisstages. Hier besefte ik dat een geboorte een van de meest natuurlijke processen is die er bestaan. Het is prachtig om een positieve invloed te kunnen hebben op dit bijzondere gebeuren en jonge ouders te kunnen begeleiden.

Naast mijn werk als vroedvrouw vind ik het ook geweldig om infomomenten te organiseren en aanwezig te zijn met Babykriebels op markten of evenementen. Ik hecht veel waarde aan jullie feedback tijdens deze infomomenten, omdat het me helpt om mijn begeleiding te verbeteren en jullie nog beter op weg te helpen in de toekomst.

Mijn doel is om mijn warmte en liefde voor mijn werk over te brengen op jonge (toekomstige) ouders. Ik geloof sterk in zelfzorg, iets wat ik vaak benadruk tijdens begeleiding in het postpartum. Reizen is een geweldige manier voor mij om nieuwe energie op te doen en mijn batterijen op te laden. Voordat ik zelf aan kinderen begin, wil ik nog enkele mooie reizen maken. Natuurlijk blijf ik er altijd zo veel mogelijk voor jullie, maar ik geloof dat zelfzorg essentieel is om de beste zorg te kunnen bieden.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen te werken tijdens dit prachtige avontuur.