Babykriebels

Huis voor vrouw en kind

Ons aanbod

Onder Babykriebels vormen "huis van geboorte" en "huis voor vrouw en kind" samen een multidisciplinaire praktijk waar we een uitgebreid aanbod aan zorg en ondersteuning brengen. In een huiselijke sfeer bieden we een warme individuele begeleiding aan.

Zwangerschap en geboorte

Wij staan klaar om jullie tijdens het ganse traject van prille kinderwens tot en met de geboorte van de baby te begeleiden. Samen stippelen we een individueel traject uit rekening houdend met jullie wensen en noden.

Kraamtijd & ouderschap

We staan graag aan jullie zijde tijdens deze mooie maar ook verwarrende periode. Met alle grote en kleine vragen kan je bij ons terecht. We proberen je met raad en daad verder te helpen. Dankzij het ruime aanbod van therapeuten binnen onze praktijk kunnen we extra expertise aanbieden.

Zorg voor kind

Ook na het eerste levensjaar gaan we verder met de begeleiding . We bundelen een zeer ruim aanbod in de medische zorg en emotionele ondersteuning van het kind

Zorg voor vrouw

We voorzien een uitgebreide medische en emotionele ondersteuning gericht op het bevorderen van het welzijn en de gezondheid van de vrouw gedurende de ganse levensloop.

Uitgelicht

Zomer sessies

Deze zomer staat er heel wat leuks op het programma. Het volledige aanbod ontdek je hier.

Meer info

Infosessies

Meer info

De praktijk

Meer info

Instagram