Mama coaching

"When a baby is born, so is a mother".

1 sessie ( 1 op 1 begeleiding) €65.

Het intakegesprek van 30min is gratis

Afspraak maken


Mama worden....is ingrijpend. Het stelt ons voor vele uitdagingen. Weet dat je niet alleen bent en dit ook niet alleen hoeft te dragen!

Als mama coach sta ik voor meer verbinding met je kind en jezelf. Ik ondersteun mama's binnen elke fase van het moederschap. Ik help mama's voor wie de roze wolk soms ook grijs of zwart kan kleuren. Ik help mama's om opnieuw goed voor zichzelf te kunnen zorgen en er te staan als mama. Ik stimuleer jou om de mama te zijn die je écht bent!

Ik organiseer elke 2e woensdag van de maand "moedergroep" avonden. Mijn missie hierbij is vooral om mama's samen te brengen. Mama's laten verbinden met elkaar , zodat we open kunnen praten over gevoelens/emoties die wij ervaren binnen het moederschap. Het is een avond waar je gehoord mag worden en je niet eenzaam hoeft te voelen. We hebben soms nood aan een babbel, aan een groep gelijkgestemden, aan steun en vooral aan begrip. Dat kan je vinden in "moedergroep". Een gezellige avond met een hapje en een drankje waar we elkaar inspireren en ondersteunen.

De moedergroep-avonden zijn voorzien voor 3 sessies in totaal met hetzelfde groepje, zodat we een hechte band kunnen creëren en elkaar dieper kunnen leren kennen. Elke 3 maanden start er een nieuwe groep.

Afspraak maken

Géraldine Van Audenhove

  • Mama coach