Mamacirkels

€ 80 voor een reeks van 3 groepssessies van 1,5 uur of € 30 voor een losse sessie

op 5 juni, 12 juni en 3 juli staat er een reeks gepland voor mama's van baby's en peuters

inschrijven kan via info@babykriebels.be

Het kan een hele onderneming zijn, het moederschap.

We gaan voortdurend op zoek naar hoe ons te verhouden tot de vele verwachtingen die we op ons af voelen komen. Verwachtingen vanuit onszelf, vanuit ons kind, vanuit onze nabije omgeving, de samenleving. We hebben veel ballen hoog te houden en meerdere rollen in evenwicht te brengen. En tegelijkertijd hebben we onszelf wat opnieuw uit te vinden op lichamelijk, sociaal, emotioneel en zingevend vlak. We zijn niet meer dezelfde vrouw als voorheen en transformeren mee naargelang onze kinderen zich verder ontwikkelen.​

We voelen niet altijd de ruimte of vinden geen plek om te kunnen connecteren met hoe het echt met ons gaat als mama, en nog minder om hierover te delen met anderen. We doen flink door, willen anderen niet lastigvallen. Willen niet als zwak of onbekwaam overkomen. We schamen ons misschien over de grote dubbelheid dit we in ons moederschap ervaren. Het is enerzijds het mooiste dat ons overkomt. Maar anderzijds soms zo verdomd lastig en eenzaam.

Verbinden met andere vrouwen die hetzelfde ervaren, kan erg ondersteunend zijn.​ Daarom creëer ik graag een plek waar jij als mama echt kan thuiskomen.  We vormen een vaste kleine groep mama's van jonge kindjes, die 3 keer samenkomt (en tussendoor elkaar ook vindt waar de behoefte wordt gevoeld) om te kunnen bouwen aan een vertrouwelijke community waarbinnen we zorg dragen voor onszelf en elkaar. ​We snijden bij iedere bijeenkomst een ander thema aan.

Waar jij er volledig mag zij, met het hele palet dat het moederschap voor jou met zich meebrengt, met alles wat er is. Waar je tijd kan nemen om in connectie te komen met wat je echt belangrijk vindt.  Waar je beleving een plek kan krijgen, veilig en zonder oordeel. Waar je andere mama's kan ontmoeten bij wiens verhalen je inspiratie kan vinden. Waar je weer wat meer vertrouwen kan krijgen in jouw unieke weg en toegang kan vinden tot de krachtbronnen die je in je draagt.

Naast cirkels voor mama’s van jonge kinderen, richten we ook ontmoetingen in voor mama’s van tieners in de (pre)puberteit. Want als onze kinderen in transitie gaan, bewegen wij sowieso mee en is steun welkom.