Moedergroep

Woensdag 18u30-20u00

€20 per keer.

De 3 avonden in totaal in 1 pakket = €60

Elke 2e woensdag van de maand is het  "moedergroep" avond. Hierbij is het vooral de bedoeling om mama's samen te brengen. Mama's laten verbinden met elkaar , zodat we open kunnen praten over gevoelens/emoties die wij ervaren binnen het moederschap. Het is een avond waar je gehoord mag worden en je je niet eenzaam hoeft te voelen. We hebben soms nood aan een babbel, aan een groep gelijkgestemden, aan steun en vooral aan begrip. Dat kan je vinden in de "moedergroep". Een gezellige avond met een hapje en een drankje waar we elkaar inspireren en ondersteunen.

De moedergroep-avonden gaan door in 3 sessies in totaal met hetzelfde groepje, zodat we een hechte band kunnen creëren en elkaar dieper kunnen leren kennen. Elke 3 maanden start er een nieuwe groep.

Elke sessie bevat een thema waar er oefeningen aan gekoppeld zijn. Dit zijn afwisselende oefeningen waarbij je creativiteit ook zal geprikkeld worden. 

  • De 1ste sessie gaat over het delen van je bevallingsverhaal aan de hand van affirmatie kaarten. 
  • In de 2e sessie hebben we het over hoe je als mama meer kan zorgen voor jezelf. Hierover voorzie ik 2 oefeningen.
  • In de laatste sessie hebben we het over de verwachtingen vanuit de maatschappij & omgeving. Hoe kan je hiermee omgaan als mama en hoe pak je dat aan? Dit kom je allemaal te weten tijdens de moedergroep avond. 

Elke 3 maanden start er een nieuwe groep. Wees welkom!

Deze avonden worden begeleid door mama coach Géraldine Van Audenhove.