Ouder-baby yoga (postnatale yoga)

Voor de mama kan dit een mooie manier zijn om het herstel na de bevalling te bevorderen en contact te hebben met andere mama’s die in dezelfde levensfase zitten.

Prijs

18 euro voor losse les

150 euro voor 10-beurten kaart


In maart en april gaat deze les door op donderdag van 10u tot 11u

vanaf mei gaat de les door op maandag van 10u tot 11u

Datums

donderdag 7 maart, 21 maart, 4 april , 18 april, 2 mei

maandag 6 mei, 20 mei, 3 juni, 17 juni, 1 juli, 15 juli, 29 juli, 12 augustus, 26 augustus

Ben je geïnteresseerd in de andere yogalessen -- dan vind je hier de overzichtspagina

Ouder-baby yoga biedt een waardevolle gelegenheid voor ouder en baby om samen te komen, te ontspannen, plezier te hebben en te groeien, zowel fysiek als emotioneel. Het kan een positieve impact hebben op zowel de ouder-kind-relatie als op de ontwikkeling van de baby.
Voor de mama kan dit een mooie manier zijn om het herstel na de bevalling te bevorderen en contact te hebben met andere mama’s die in dezelfde levensfase zitten.

Voordelen op fysiek vlak
:
Bevordering van de motorische ontwikkeling door zachte strekoefeningen, bewegingen en massage. Hierdoor worden de spieren versterkt, de flexibiliteit verbeterd en de coördinatie verder ontwikkeld bij de baby.
De zintuigen worden gestimuleerd door zachte aanrakingen, bewegingen en liedjes.
Verbetering van de slaap voor baby en ouder door ontspanningsoefeningen en rustgevende activiteiten waardoor ook de stress verminderd wordt voor beide.

Voordelen op emotioneel vlak:

Bevordering van een veilige hechting tussen ouder en baby door middel van fysiek zacht contact.
Yoga biedt een ondersteunende omgeving waarin ouders zich gesteund voelen en ervaringen kunnen delen. Hierdoor wordt het zelfvertrouwen versterkt en worden gevoelens van isolatie verminderd.
Ouder-baby yoga moedigt positieve interacties tussen ouder en baby aan zodat de relatie tussen beiden bevordert wordt eenheden gezonde emotionele ontwikkeling bij de baby bevorderd wordt.

mama baby yoga kluisbergen