Zwangerschapsyoga voor toekomstige ouders

Koppel yoga tijdens de zwangerschap kan een waardevolle ervaring zijn die niet alleen fysieke en emotionele voordelen biedt, maar ook de band tussen partners versterkt en hen voorbereidt op het ouderschap.

Prijs

23 euro voor een losse les

200 euro voor een 10-beurtenkaart

Wanneer?

2-wekelijks op zondag van 10u30-11u30

10 maart, 24 maart, 7 april, 21 april, 5 mei, 2 juni, 16 juni, 30 juni, 14 juli, ..

Inschrijven


Zwangerschapsyoga voor koppels biedt het grote voordeel van meer verbondenheid tussen partners.
Door de bewustwording van aanrakingen, elkaars ademhaling en aanwezigheid wordt de emotionele band tussen de partners tijdens de zwangerschap versterkt zodat er een diepere verbinding ontstaat en de partners voorbereid worden op het ouderschap.

Voordelen voor de aanstaande mama:

Ademhalingstechnieken en aanrakingen helpen de stress te verminderen en te ontspannen wat zeer nuttig kan zijn in de uitdagende periode van zwangerschap en als voorbereiding op de bevalling.
Oefeningen en yogahoudingen kunnen fysieke ongemakken eigen aan de zwangerschap helpen verlichten.


Voordelen voor de aanstaande ouders:

Partners leren elkaar ondersteunen en begeleiden tijdens de bevalling door ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Ze leren dit te zien als een samenwerkingsproces die de band tussen de ouders versterkt.
Door middel van aanrakingen en ademhaling kunnen aanstaande ouders een gevoel van verbondenheid met de baby ontwikkelen en hun relatie met de baby versterken.
Koppelyoga geeft partners een gelegenheid om zich samen voor te bereiden op het ouderschap. Het bevordert de communicatie en het onderlinge vertrouwen tussen de partners.