Daphne Bongers

  • Doula
  • Massage therapeut

Geboorte- en postpartumdoula – Fotografie – Massage – Hypnobirthing – Sluitingsritueel

Liefdevolle begeleiding voor, tijdens en na de geboorte

Ik ben Daphne, moeder van twee jonge kinderen, Eliam (5) en Taren (3) , die allebei op hun eigen manier bij ons thuis heel natuurlijk en liefdevol ter wereld mochten komen. 

Sinds de geboorte van mijn kinderen voel ik een enorme passie om mij verder te verbinden met de vrouw die draagt, leven geeft en moeder wordt.

Een kindje in je buik dragen en daar leven aan mogen geven, is zo’n transformerende, bijzondere gebeurtenis in het leven. Ik sta je graag bij om je mee te dragen in deze tijd.

Vanuit mijn eigen moederschap, mijn achtergrond als antroposofische pedagoge en ervaringen als geboorte- en postpartumdoula, bied ik gepaste liefdevolle ondersteuning en begeleiding, zodat jij en jouw geboortepartner in vertrouwen kunnen staan in de zwangerschap, tijdens de geboorte en ook erna zacht kunnen landen in het ouderschap samen met jullie kindje.

Daarnaast bied ik ook zwangerschaps- en mamamassages en sluitingsrituelen (closing the bones) aan.

Met veel plezier kom ik bij jou thuis zodat je heerlijk in je coconnetje kunt blijven en gewoon mag ontvangen en ontspannen.

Ik geloof er heel sterk in dat een veilige en zachte landing voor moeder en kind letterlijk een wereld van verschil kan maken. Ik ben er graag voor jullie om daaraan bij te dragen en te ondersteunen waar nodig.

Meer info of interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?

Ik beantwoord graag al je vragen!

Voor begeleiding en ondersteuning aan huis ga ik tot ruim een uur van mijn woonplaats in Flobecq (net over de taalgrens bij Ronse).

Veel liefs,

Daphne