Dries De Roover

  • Podoloog

Bij mij kan iedereen terecht; zowel kinderen als volwassenen die gehinderd worden tijdens het bewegen, zowel bij dagelijkse als sportieve activiteiten. Klachten die zich situeren ter hoogte van de voeten, knieën, bekken of lage rug behoren tot mijn werkdomein als podoloog. Vaak speelt een verkeerde stand van de voeten hierin een oorzaak. Deze kunnen wij aanpakken en corrigeren met podologische zolen. Ook voor een podologische screening in functie van blessurepreventie kan je bij mij terecht.

Wist je dat de stand van een kindervoetje effectief nog gecorrigeerd kan worden? De knieën en de voeten veranderen gedurende de eerste levensjaren. Vanaf de leeftijd van 6 jaar neemt het kind een meer definitief stappatroon aan. Vanaf dan kan de voetstand gecorrigeerd worden om het lichaam optimaal te laten ontwikkelen tijdens de groei en zo problemen te voorkomen.

Wat je van een podologisch onderzoek mag verwachten is een klinisch en biomechanisch onderzoek, een volledige gang- en (loop)analyse, schoenadvies en indien nodig functionele zooltherapie.

Heeft u vragen of wenst u een afspraak? Aarzel dan niet om contact op nemen.