Lynn Steelant

 • Loopbaancoach
 • kinderwenscoach
 • Massage therapeut
 • Voetreflexoloog
 • Beweegcoach

Hoi, ik ben Lynn, natuurliefhebber, (wens)mama en vitaliteitscoach.

Als je worstelt met je job, gezondheid of kinderwens, dan ga ik graag samen met jou op weg!

Via zachte en natuurlijke ondersteuning help ik je om het leven te creëren waar je naar verlangt. We versterken je levenskracht, waardoor je groeit naar:

 • Minder stress en meer innerlijke rust
 • De invulling van je behoeften en je verlangens
 • Een liefdevollere verbinding met jezelf en in je relaties
 • Emoties die mogen worden gevoeld, gedeeld en getransformeerd
 • De overwinning van persoonlijke obstakels en het behalen van je doelen

Ik ga er van uit dat jouw lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door in te zetten op zowel gesprekscoaching als lichaamswerk, kunnen we een positieve flow creëren in jou en de wereld om je heen.

 • Tijdens de gespreksbegeleiding zoomen we dieper in op thema’s als voeding, beweging, energie, emoties, mindset, patronen, verlangens, relaties, job, levensdoelen en zingeving. Ik bied je een oprecht luisterend oor, een neutraal klankbord, verrijkende inzichten, extra steun en motivatie en concrete tools om de verandering te verwezenlijken waar je naar op zoek bent.
 • Lichaamswerk is een interessante methode om je van fysieke spanningen en emotionele blokkades te bevrijden. Met technieken als massage, voetreflexologie, ontspanningsoefeningen en lichaamsbeweging help ik je om meer in contact te komen met je lichaam en zo de deur naar zelfbewustzijn en innerlijke groei te openen.

Je verwerft meer inzicht in jezelf en in het leven, je zelfvertrouwen, ontspanning en energie groeien en je leidt een vervuld leven.

Ik wens je dit van harte toe! Want dat is wat je verdient! Dat is het mooiste wat je kan doen voor jezelf en je omgeving!

Fijn dat je de tijd hebt genomen om mijn verhaal te lezen. Ik kijk er ook naar uit om jou beter te leren kennen! Contacteer me gerust voor een kennismakingsgesprek.

Ik vind het boeiend om als mens en als coach te blijven ontwikkelen! Met grote interesse en plezier volgde ik opleidingen zoals:

 • Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen
 • Holistisch voedings- en gezondheidsconsulent
 • Stress- en burnoutcoach
 • Loopbaancoach

Naast deel te mogen uitmaken van het fantastische Babykriebels-team, ben ik ook lid van de VGB (beroepsverenging voor gezondheidsbegeleiders) en van Coaching Life, een vooruitstrevende community van (loopbaan)coaches, waarbij er ruimte is voor kwalitatieve opleiding, verrijkende intervisie en verbindend ondernemerschap.

Wil je graag weten hoe ik deze opleidingen en samenwerkingen kan inzetten om jou (praktisch en inhoudelijk) te ondersteunen? Geef me zeker een seintje!

Het Huis voor Vrouw en Kind is er ook voor wanneer dat kindje op zich laat wachten… . Als kinderwenscoach kan ik je hierbij ondersteunen.

Ben je benieuwd naar mijn kinderwensverhaal en wat ik kan betekenen als je weg naar een kindje niet loopt zoals je hoopt? Lees dan zeker verder.

Mijn man en ik droomden ervan om ons leven te delen met elkaar en met een kindje.

Ons pad naar het ouderschap bleek heel uitdagend en intens. We bewandelden de kunstmatige weg en stelden ons ook open voor pleegzorg en adoptie. We zijn heel dankbaar dat we een prachtig (pleeg/adoptie)zoontje in ons leven mochten verwelkomen.

Tijdens onze kinderwens hebben we veel mooie en leerrijke ervaringen opgedaan, maar we zijn ook gebotst (soms keihard) op onszelf, elkaar en een ondersteuning waarin heel wat belangrijke zaken ontbraken. Graag combineer ik mijn (zowel aangename als moeilijke) ervaringen als wensmama met mijn opleidingen en werkervaringen om invulling te geven aan dit gemis. Van hieruit wil ik mede-wensouders ondersteunen om hun vruchtbaarheid en levenskracht te vergroten op een natuurlijke, verbindende en diepgaande manier.

We hebben elkaar misschien nog niet ontmoet, maar we delen een intens verlangen. Laten we kennismaken.