Zwangerschaps- en mamacoaching

Individuele sessie (eventueel samen met je partner) van 1 uur: € 70

Harriët organiseert ook zwangerschaps- en mamacirkels waar je (h)erkenning en steun kan vinden bij andere mama’s.

Afspraak maken

Bij de komst van een baby, word ook jij als mama (opnieuw) geboren. In de periode van zwangerschap, geboorte en jong moederschap maak je een transformatieperiode door. Oude stukken van jezelf maken plaats voor nieuwe rollen, noden en emoties.

Het zoeken naar nieuwe evenwichten dat hierbij hoort, kan intens en eenzaam aanvoelen. Ik loop graag een stukje met je mee op pad, zodat je op zoek kan gaan naar de beste nieuwe versie van jezelf.

Tijdens de zwangerschap help ik je in contact komen met jezelf en je baby en ruimte maken voor wat je allemaal voelt veranderen. We gaan samen op zoek naar wat je nodig hebt om vol vertrouwen en in je kracht de bevalling en de overgang naar het moederschap aan te gaan.

Na de geboorte kneden we samen aan je nieuwe identiteit als mama. Meegroeiend met de groei van je kindje, want iedere fase stelt jou weer tot nieuwe uitdagingen.

We vertrekken van wie je bent op dit moment, waar je tegenaan loopt en waarvan je droomt. Je krijgt inzicht in welke blokkades je tegenhouden om volop te leven. Wat draag je mee uit het verleden en komt nu weer oppoppen? Welke emoties komen telkens op je pad? Welke belemmerende gedachten houden je tegen? Waar voel je spanning in je lichaam?

We gaan via hoofd, hart en lichaam op zoek naar krachtbronnen die je in je draagt en die je kunnen helpen om je blokkades langzaam weg te nemen, zodat je vanuit meer vertrouwen verder op weg kan.

Afspraak maken

Harriët Ten Kate

  • Doula