Géraldine Van Audenhove

  • Mama coach

Ik ben Géraldine Van Audenhove, 31 jaar en mama van een zoontje Mano. Ik ben 14 jaar samen met mijn partner Maarten. 

Na opleidingen gevolgd te hebben van Lifecoach & Kindercoach heb ik echt mijn passie gevonden binnen coaching. Met nadien extra opleidingen om meer coaching-technieken onder de knie te krijgen is vooral mijn missie gegroeid om mama's te begeleiden. "It takes a village to raise a child", heb ik zelf keihard gevoeld toen ik mama werd. Als mama coach zorg ik zelf voor een community waar mama's terecht kunnen, zodat zij zich niet alleen hoeven te voelen.

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Ik organiseer elke 2e woensdag van de maand "moedergroep" avonden. Mijn missie hierbij is vooral om mama's samen te brengen. Mama's laten verbinden met elkaar , zodat we open kunnen praten over gevoelens/emoties die wij ervaren binnen het moederschap. Het is een avond waar je gehoord mag worden en je niet eenzaam hoeft te voelen. We hebben soms nood aan een babbel, aan een groep gelijkgestemden, aan steun en vooral aan begrip. Dat kan je vinden in "moedergroep". Een gezellige avond met een hapje en een drankje waar we elkaar inspireren en ondersteunen.

De moedergroep avonden zijn voorzien voor 3 sessies in totaal met hetzelfde groepje, zodat we een hechte band kunnen creëren en elkaar dieper kunnen leren kennen. Elke 3 maanden start er een nieuwe groep.

Je kan ook terecht bij mij voor 1 op 1 begeleiding waarbij ik zorg voor dat positieve duwtje. Ik stuur bij en ondersteun. Ik geef tips & tools waarmee je zelf aan de slag kan. Een traject op maat kan worden uitgestippeld met zelfs whatsapp-ondersteuning.