Céline Hutse

  • Doula
  • yoga docent

Céline is na een lang fertiliteitstraject mama geworden van twee jongens, Lucas (°2015), Wout (°2020) en 4 sterrenkindjes. Na haar eerste traumatische bevalling had ze een lange tijd nodig om daar fysiek en mentaal van te herstellen. 

Na enkele jaren voelde ze de passie om andere vrouwen en mama's te begeleiden in hun kinderwens, zwangerschap, verlies, geboorte en kraamtijd. Ze volgde hierna de opleiding tot geboorte- en postpartum doula en had hierdoor een helende hands off badbevalling van Wout in het ziekenhuis.

Naast de opleiding Orthopedagogie volgde ze ook nog tal van andere specialisaties zoals womb healing, zwangerschapmassage, zwangerschapsyoga, mama-baby-yoga, postnatale yoga, sherborne en reiki.

Het is haar grootste missie om vrouwen terug in hun kracht te brengen vanuit zachtheid en zelfliefde. Je kan bij haar op maandagvoormiddag terecht voor zwangerschapsyoga, mama-baby-yoga, postnatale yoga en massage/reiki en één keer per maand op zaterdag de partnerles voor zwangere koppels.