Harriët Ten Kate

Ik ben Harriët.

Mama van 3, dochter, zus, vriendin, hulpverlener, … Vrouw.

Ik ben geschoold als klinisch orthopedagoge en doula, en volgde vanuit een brede interesse in een holistische kijk op mensen, nog heel wat bij-opleidingen.​

Ik vertrek vanuit liefdevolle authentieke verbinding waarin echte ontmoeting plaatsvindt, een schoot van waaruit groei kan ontstaan. 

Samen op pad gaan, vanuit een groot vertrouwen dat kwetsbaarheid hand in hand gaat met ieders eigen wijsheid en kracht.

​Ik creëer graag ruimte om er ten volle te kunnen zijn voor wie nood heeft aan extra omhulling, koestering, gedragen worden.

Ik loop een stukje met jou mee. Sensitief inspelend op wat jij nodig hebt om weer meer contact te kunnen maken met jouw unieke pad, en kracht te vinden om die te bewandelen. Voelend hoe kwetsbaarheid en kracht, vreugde en verdriet, voortdurend met elkaar verweven zijn. Openend om aandacht te geven aan wat er is, en van daaruit tot acceptatie te komen.

Sterk bij je zelf in verbondenheid met anderen.

​Ik open mijn hart voor jou, van vrouw tot vrouw.  In iedere levensfase, met een bijzondere aandacht voor de periode rond de geboorte van een kindje.

​Op maat van wat jij nodig hebt, vanuit mijn hele zijn, met mijn hart, hoofd en handen.


Ik ondersteun jou en je partner graag tijdens de bevalling, hiervoor werkte ik een mooi pakket uit. Naast de doulabegeleiding kan je bij mij ook terecht voor verschillende consulten, zo kan een stuit- of overtijdconsult je helpen als je baby in stuit ligt of je overtijd gaat en hier graag zelf mee aan de slag gaat. 

Je kan bij mij ook terecht voor een ontspannende (zwangerschaps)massage of een coachingsessie tijdens je zwangerschap of postpartum. Dat laatste kan ook in groep tijdens de zwangerschaps- of mamacirkels die ik op regelmatige basis zal organiseren. 

Daarnaast zal ik ook regelmatig verschillende workshops geven zoals een kruidenstempelmassage bij baby's, workshop muziek voor baby's en peuters, ... en kan ik je ook helpen bij het verwerken van je placenta op verschillende manieren. 

Tenslotte ondersteun ik je graag met rituelen, je kan bij mij terecht voor een clossing the bones sluitingsritueel of een mothers blessing ceremonie